11 martie 2013

Jurnal de București

Cea mai frumoasa și interesanta vacanță a mea a fost săptămâna trecută în București. După cum mă știu majoritatea, de fiecare data când am posibilitatea sa plec sunt prima acolo, din păcate nu prea des dar încerc cat de mult se poate. Lasând povestea cu nopti nedormite, mâncat doar să supraviețuiesc, alergat continuu pentru ca nu știam cat fac de la un punct la altul. Sfat: nu folosiți GPS-ul!, am avut o grămadă de experiențe placute. Noroc ca am prieteni buni care ma vor ajuta mereu indiferent de situatie. Am descoperit prin intermediul lor și oameni noi de la care am avut cate ceva de învățat, poate pe unii am să îi revad poate ca nu, important este sa socializezi. Este atât de usor sa comunici și sa îți exprimi punctul tau de vedere, dar nu înțeleg aici de ce nu o fac. Poate ca îți este frică deoarece cunoști pe toată lumea și crezi ca te vor judeca,dar tot timpul o să fie cineva contra și nu o să îi convină nimic.
Bineînțeles am terorizat pe toată lumea cu pozele, doar sunt și eu la început, trebuie sa mă înțeleagă. 

Sâmbătă 9.03.2013: Parcul Cișmigiu. O zi superbă pentru facut poze afară în parc.  

Lipscani, Centru Vechi.



Primul foto shooting în Cișmigiu. Ziua mea de ”duminică” așa a pornit ziua mea, o zi calmă, fară multă agitație. De la o idee de a mea, bineînțeles doar mie imi vin ideei ”geniale” la ora 7 dimineața eram pe Lipscani si ne plimbam. Ce s-a întâmplat în acea zi de duminică rămâne cancan. 

Podul de la Grozăvesti. Înainte de o vizită la căminele din regie.

Eroilor. Singura mea poză facută la apus cu aparatul foto. Din 10 încercari de a gasi setarile potrivite am reușit să fac și eu o poză acceptabilă. 

Last day, iesit în centrul vechi la o cafea împreună cu prietenii și  cateva poze on my way back home.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu